Knjiga dojmova

Cijenjeni gosti!

Djelatnici Eko Gartena će dati sve od sebe da Vam boravak u našim objektima bude što dojmljiviji: ljepota, čistoća prirode, mir, toplina, diskrecija te sve ono što je potrebno da zaboravite svakodnevni stres. Nadamo se da ćete nas posjetiti i uživati u našoj ponudi.

Možete pogledati komentare o pansionu Garten i na web stranici Trip Advisor na kojoj je Garten bio počašćen Travellers' Choice nagradom kao objekt s najvišim i najboljim ocjenama u Slavonskom Brodu: 

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g303835-d1808833-Reviews-Eko_Garten-Slavonski_Brod_Brod_Posavina_County_Slavonia.html#REVIEWS

Ako ste već bili naš gost ili ako imate ikakve primjedbe, bilo bi nam zadovoljstvo da se upišete u knjigu dojmova.

Komentari

Posjetila sam hotel i jako sam zadovoljna sa ponuđenom uslugom!

Bila bih sretna da ovakvih ugodnih,gostoljubljivih hotela ima više,jedinstveni i prekrasni

Po mene su u Garten došli djeverovi od mog -sada- muža,pre zadovoljna sam bila. Veliki pozz iz Šibenika od Igora i Antonija PS:Poslat ću vam slike mailom ovih dana, zaboravila sam!!!!!

Nažalost nisam uživo posjetila hotel, ali po viđenim slikama doima se prekrasno i sigurno ću ga posjetiti.

Prvi put smo posjetili hotel i oduševljeni smo....odličan smještaj, vrhunski tretman gostiju, jednostavno prekrasno..... I naravno uvijek će biti jedini izbor za smještaj u tom području. Ako se ocjenjuje 1-5, naša ocjena je 10. "Friendly hotel" u pravom smislu te riječi.

proveden u Eko Gartenu:NEPROCJENJIVO!!!

Živim u susjedstvu i nikad nisam bila u ovom hotelu!komsije rado bih vas posjetila al nemam para!!!pozzz

Mnogu sme zadovolni od ambientot,uslugata i smestajot,ako ve nosi patot navaka ne go propustajte ovoj prekrasen hotel ispolnet so etno motivi.pozdrav od celata ekipa na teatarot. Prekrasen etno raj !!

Ugodna atmosfera i nasmijana lica zaposlenica. Osoblje mogu ocjeniti najboljom ocjenom. Vjerujem da su za svoj rad nagrađeni dobrom plaćom i da ih vlasnici cjene i poštuju.