Pivovarski marketing - Pivovarska agencija

Cool je biti drugačiji

Mobilna pivska kupka uz rijeku Savu

Poslije ove ekonomske krize, u cijelokupnom gospodarstvu, osobito marketingu, ništa neće biti isto. U sadašnjem marketingu promjene se odvijaju munjevitom brzinom. Svaka promjena nosi neizvjesnost i rizik, ali i svaka se može sagledati kao prilika. Oglašavajući marketing, putem televizije i novina je u nepremostivoj krizi, a gubitnici su svi koje je stvorio isti, osobito velike kompanije.

Više nije cool biti isti, biti brandiran. Cool je biti drugačiji. Pobjednici su u redovima manjih, kreativnih, a osebujnih kompanija. Marketing je danas čin stvaranja iznimnih vrijednosti i širenja istih.

Pivovarska agencija Eko Garten, prva je hrvatska agencija specijalizirana isključivo za pivovarski marketing. Organiziramo pivovarske događaje (beer event, pivovarske festivale, dane piva) na osobit način. Mi stvaramo "izvorni pivovarski marketing" kako smo ga nazvali. Budućnost pripada izvornom marketingu koji na krilima osebujnih proizvoda stvara "wow" efekt, te pokreće dobre priče u stilu "E ovo moram ispričat prijateljima". Prijateljima se još uvijek vjeruje. Tako su nastale sve legende i tako će se nakon ove ekonomske krize, marketingom usmene predaje stvarati novi brandovi. Naš kreativni marketing upotpunili smo kompletnim pivovarskim događajima, ugostiteljskim sadržajem i pivovarskim vlakom. Kupanje u pivu kao inovativni proizvod, kao i pivovarsku "lifestyle masažu", nudimo i u mobilnom obliku, na raznim lokacijama, kao i mnoge druge marketinško-pivovarske kreacije. Naša poruka je : "Ako ne možete dovesti potrošače k sebi, idite k njima."

Vraćamo se iskonu, jer se medijima više ne vjeruje. Oni su svoje brandove stvorili i zajedno s njima silaze u povijest.Zar ne čujete taj lom?!...

Kupke za više osoba
Kupke uz savu
Pivo i sunce
Mobilne pivske kupke
Pivska kola
Uživanje u potpunosti
Grupna kupka + masaža
Djevojačka zabava u pivskoj kupki